Scripts

Niemand houdt van repeterende, tijdrovende taken. Obduro heeft verschillende scripts geschreven om taken te automatiseren. Een drietal scripts zijn hieronder uitgelicht.

JJ's Fighter Pro

JJ's Fighter Pro is een alles in één premium combat script voor Oldschool RuneScape. Het script is geschreven in Java en maakt gebruik van de Tribot API om handelingen in het spel te verrichten.

Het script is meer dan 2.000 keer aangeschaft en is in totaal voor meer dan 100.000 uur gebruikt.

Het script is te vinden in de TRiBot repository.

JJ's Great Orb Project

JJ's Great Orb Project is een alles in één Great Orb Project script voor RuneScape. Dit script is gemaakt voor zowel Simba als TRiBot.

JJ's Great Orb Project was tijdens de release het enige script dat de minigame Great Orb Project geautomatiseerd kon spelen. Great Orb Project is al een uitdagende minigame voor echte spelers, laat staan voor een programmeur om dit proces te automatiseren.

Wegens RuneScape updates is het script momenteel niet meer te gebruiken.

JJ's Pest Control

JJ's Pest Control is een alles in één Pest Control script voor Oldschool RuneScape. Het script is geschreven in Java en maakt gebruik van de Tribot API om handelingen in het spel te verrichten.

JJ's Pest Control was één van de eerste scripts die de minigame Pest Control geautomatiseerd kon spelen. Pest Control is een vrij frustrerende en langdradige minigame voor echte spelers. Gelukkig biedt JJ's Pest Control uitkomst, de minigame uren achter elkaar spelen is geen enkel probleem.

Het script is te vinden in de TRiBot repository.

Screenshot van JJ's Fighter Pro
Screenshot van JJ's Great Orb Project
Screenshot van JJ's Pest Control